Външна реклама

Добре дошли в света на авангардните неонови реклами, светещи табели​ и касети, обемни букви!

Външна реклама видове

Качество

Приемаме предизвикателства. Цените за изпълнение на всяка  поръчка се договарят, поради нестандартния характер на външната реклама. Въпреки все по-широката употреба на онлайн рекламите, формите на външна реклама за магазин, офис или корпоративна сграда остават абсолютно незаменими дори в днешния електронен век. Нещо повече – технологиите днес позволяват такова ниво на креативност във всяка външна реклама, че на практика единствените ограничения могат да дойдат само от бюджет, липса на въображение или на информираност. Ние предлагаме изработка на Вашата външна реклама в Благоевград, Дупница, Сандански, Петрич, София, Кюстендил и др. Направете запитване при нас. 

ОБЕМНИ БУКВИ

Обемните букви са едни от най-атрактивните продукти за външна реклама и впечатляват с дизайн, изработка и изящество. Могат да бъдат светещи или несветещи и да се поставят както в интериор, така и върху фасади или на открити пространства в градска среда. Преимуществата им са много: атрактивна визия, издържливост на атмосферни условия като вятър, дъжд, сняг, студ или жега и не на последно място дълъг живот

СВЕТЕЩИ ТАБЕЛИ

Рекламните табели са един от най-подходящите начини за представяне на бизнеса. Те буквално са навсякъде около нас и се опитват да грабнат вниманието ни. 

СВЕТЕЩИ КАСЕТИ

Произвеждаме светещи кутии във всякакви размери, като можем да изработваме, както стандартни формати като 120/180 см , 60/90 см, така и всякакви други по Ваше желание. За нас най-важното е да произведем качествени светещи реклами, които да са лицето Ви пред потенциалните и настоящи клиенти.

НЕОНОВА РЕКЛАМА

Изработваме  неонови реклами, неонови надписи и фигури  в размери и цветове по Ваше желание!  Имаме цех за изработка на неонови реклами и вече 20 год. изработваме неонови реклами за заведения, хотели, офиси и дома!