Услуги

Запознайте се с услугите, които предоставяме и как можем да ви бъдем полезни. Ако не намирате това, от което имате нужда, не се колебайте да изпратите своето запитване.

Копиране и принтиране

Висококачествен черно бял и цветен печат на лазерни машини. Подходящ за всякакъв вид цветни изображения – фотореалистичен печат върху фотохартия. Печат на визитки, флаери, брошури, дипляни, папки и презентации. Възможност за печат на голяма гама от медии.

Сканиране

Предлагаме черно-бяло и цветно сканиране в размери А4 и А3. Висококачествено сканиране на чертежи, скици, рисунки, снимки и картини, в желан от Вас формат /.tiff, .jpeg и .pdf-/.

Подвързване

Предлагаме подвързване с пластмасова и с метална спирала с висококачествени материали и машини. При нас може да получите и подвързване с твъди корици, което е много подходящо за дипломни работи и професионално подвързване на документи. Разполагаме с размер А5, А4 и А3. Има избор от цветове - черен, бордо и бял.

Ламиниране

Ламиниране в различни размери - А5, А4, А3.

Широкоформатен печат

Висококачествен мастиленоструен печат. До 90 см. в ширината, без ограничение в дължината. Предлагаме и печат върху канава.

Векторизиране на лого

Векторизирането на изображения / лого е от изключително значение в печатната сфера - за изработване на печати, изрязване на фолио, трансфер върху текстил и др.

Дизайн и предпечат

Предлагаме професионален дизайн на фирмено лого и цялостна корпоративна идентичност. Предпечат на графичните проекти на флаери, брошури, листовки, банери, папки, визитки, опаковки, каталози, книги и др. Подготвяне на визия за печат за различни видове външна реклама.

Ретуш и обработка на снимки

Ако искате да направите снимките си още по-ослепителни, това е начинът. Предлагаме професионална обработка на вашите снимки. Премахване на бръчки, пъпки и петна - малките дефекти, които ви дразнят.

ПОРЪЧКАТА ВИ Е НА ЕДИН КЛИК РАЗСТОЯНИЕ!

Разлика между вектор и растер?

Растерните изображения се състоят от много на брой малки квадратни точки, които се наричат пиксели. Качеството на този вид изображения зависи от резолюцията му /брой точки (пиксели) на инч разстояние/.  Най-общо казано – снимките, които правим с телефоните и фотоапаратите са растерни изображения. 

Векторните файлове представляват илюстрации, които не се вляят от мащаба, при тях няма пикселизиране, тъй като при тях дадената векторна програма автоматично преизчислява действията ни посредством формула.

Направи запитване